تور چین 4 شب پکن و 3 شب شانگهای
Ref No:
Valid Date:31/12/2017 - 28/02/2018
Valid Date:1396/10/10 - 1396/12/9
Date of Update:21/10/2017

هتلدرجهدوتختهیک تخته6 تا 12 سال کودک با تخت 2 تا6 سال کودک بدون تختسورشارژ
THE KUNLUN BEJING
REGAL INTERNATIONAL EAST ASIA HOTEL
5*
5*
4,654,000 5,880,000 4,236,000 3,268,000 N/A
BEIJING INTERNATIONAL(Deluxe)
RADISSON BLU SHANGHAI
5*
5*
5,644,000 6,922,000 5,283,000 4,189,000 N/A

پرواز تهران - پکن - شانگهای - تهران


خدمات توربلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان ایر، 7 شب اقامت با صبحانه، 4 شب پکن- 3 شب شانگهای، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، ترانسفر بین شهری با قطار های سریع السیرو لوکس، راهنمای فارسی زبان، ویزای گروهی، 4 روز گشت شهری با 3 وعده نهار (پکن: دیوار چین، شهر ممنوعه، پارک المپیک، گشت مراکز خرید، کاخ تابستانی، میدان تیان آن من، کارخانه مروارید، کارخانه سنگ یشم، مراسم چای، مرکز طب سنتی چین) (شانگهای: باغ یو، برج شانگهای، کارخانه ابریشم)
توضیحات نرخ کودک زیر دو سال 650،000 تومان می باشد
مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبار پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس عصرپرواز مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت
در صورت کنسل نمودن تور و یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت 50% مبلغ بلیط NOSHOW و 3 شب هتل کسر و الباقی مبلغ استرداد می گردد بیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال (تا سقف 50،000 یورو) الزامی می باشد در صورتی که آژانس ثبت نام کننده اقدامی جهت صدور بیمه نامه ننماید کلیه مسئولیت مسافر به عهده آژانس همکار خواهد بود
مزایای استفاده از ترن داخلی در سفر چین: کیفیت ترن از لحاظ لوکس بودن و داشتن امنیت بالا (به نسبت پروازهای داخلی چین مسافرین مدت زمان بسیار کمی بابت سوار شدن به ترن نیاز دارند در این صورت برای رفتن به راه آهن جهت سوار شدن به ترن زمان بسیار کوتاهی را در هر دو مسیر از دست می دهند استفاده از ترن سریع السیر تجربه ای به یادماندنی از سفر با قطاری با سرعت ۲۸۰ کیلومتر در ساعت برای شما به وجود می آورد آژانس قصر شیرین همواره بر این سعی بوده که در سفرهای طولانی شرایط را برای مسافرین به وجود آورده که هم از امنیت و رفاه بالا برخوردار بوده و کسب تجربه ای جدید برای مسافرین را فراهم نماید
استفاده از جایگاه CIP برای هر طرف 390،000 تومان می باشد
مدارک لازم جهت اخذ ویزا اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار، دو قطعهمالی عکس 4*6، آدرس +شغل و شماره تلفن، مبلغ 5،000،000 تومان به ازای هر نفر تمکن
.